Зареждане

Jack Hermansson: Доказах, че съм по-добър от Jacare Souza

Jack Hermansson: Доказах, че съм по-добър от Jacare Souza
Публикувано на: Април 29, 2019 в 00:52 ч
Jack Hermansson прие битката с кратко предизвестие срещу Jacare Souza и успя да го победи с решение в главната битка на събитието във Флорида, което се проведе през миналия уикенд. Hermansson беше близо до това да удуши Souza в първия рунд, но Jacare успя да оцелее. Във всички рундове обаче Hermansson показа невероятно кардио и беше прекалено бърз за бразилеца, който през цялата среща дебнеше за нокаут, но беше прекалено бавен. Така Jack победи убедително с решение (49-46, 48-47, 48-47) и навлезе в серия от 4 поредни победи. Той смята, че вече се е доказал и трябва да получи шанс за титлата:



Мисля, че доста хора ме подценяваха. Хората си мислеха, че приех тази битка, за да видя дали мога да победя. Истината е, че аз вярвах, че съм по-добър от Jacare и го доказах. В първия рунд бях близо до това да го удуша, но Jacare показа, че е страхотен на земя. В тази ситуация щях да удуша 9 от 10 бойци. Мисля, че сега трябва да започнат да говорят за мен. Кога Jack ще получи шанс за титлата?

Какво трябва да направя, за да получа шанс ? Това ще искам от UFC. Приех битката с кратко предизвестие и спасих събитието и мисля, че трябва да ме наградят. Искам когато спечеля титлата всички да ме разпознават като най-добрия боец в света.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес