Зареждане

Извънземното иска да дебютира в ММА

Извънземното иска да дебютира в ММА
Публикувано на: Май 23, 2024 в 10:00 ч
Извънземният човек, на когото доброволно ампутираха пръстите, носа и ушите, се готви да направи своя ММА дебют.

Мъжът, който си даде прозвището "The Black Alien Project" в социалните мрежи, успя да изуми хората с външния си вид. Освен това той реши да разшири експеримента си и на бойното поле. Разцепена устна, отрязан нос, оперирани уши, сини зъби, почернено бяло на очите и дори отрязани два пръста на лявата ръка. 

Това е част от пътуването, на което се впуска 35-годишният французин Антони Лофредо. През декември 2023 година той обяви на сървъра на El Pais, че смята своята трансформация за 65% завършена, което означава, че все още има още 35%, които трябва да завърши, за да удовлетвори своята откачена мания.

Говорейки пред El Pais, Лофредо каза, че винаги се е чувствал като човек от друга планета и тъй като вече е започнал своята трансформация, би искал да се наслаждава на всички аспекти от нея едновременно. И тъй като вероятно често гледа филми, той реши, че също трябва да предизвика някого на битка.

Наскоро се появи и информацията, че той прави мускули за двубой в ММА клетката. Все още не е ясно кога, къде и срещу кого ще видим извънземното. Той обаче си го е поставил като задача и със сигурност някоя организация ще покаже интерес към него. Хората биха гледали фрийк шоу в клетката с "The Black Alien Project".

Вие ще го гледате ли ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес