Зареждане

Израел Адесаня: Все още не съм стигнал до най-високото ниво

Израел Адесаня: Все още не съм стигнал до най-високото ниво
Публикувано на: Март 1, 2024 в 02:00 ч
Израел Адесаня се готви да се завърне в клетката на UFC.

Бившият шампион обяви, че не е фокусиран върху връщането на пояса в средна категория. Той обаче иска да даде зрелищни битки на феновете. През септември 2023 г. в Австралия, по време на събитието UFC 293, Адесаня се би с Шон Стрикланд и загуби битката с решение на съдиите. След тази битка Израел обяви дълга почивка от ММА клетката.

Наскоро обаче той обяви, че се е върнал към тренировките и се готви за нова битка. Адесаня призна, че усъвършенства уменията си, за да може да продължи да изненадва в клетката на UFC. Сега той се интересува от постоянната еволюция, а не от златото в UFC.

"Има още много неща, които искам да направя за себе си. Все още не съм усвоил тази игра до най-високо ниво. Уча се през цялото време. Дори сега отново работим върху моя прав удар. Има толкова много видеоклипове на моите битки, че мъдри треньори могат да планират добре битка с мен. 

Отначало моите запазени ритници работеха добре, но след това хората разбраха кога идва тази атака. Правите ми бяха страхотни и все още са, но имат нужда от настройка. Това е постоянна еволюция, постоянно учене. Същото е и с моя граплинг. 

Искам да го покажа всичко. Майната му на колана и всичко това. Тук става въпрос за впечатляващи действия. Аз съм ефектен боец.", каза Адесаня.

Ще успее ли Адесаня отново да стане шампион ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес