Зареждане

Израел Адесаня срещу Робърт Уитакър 2 на UFC 270

Израел Адесаня срещу Робърт Уитакър 2 на UFC 270
Публикувано на: Септември 18, 2021 в 05:00 ч
Дейна Уайт разкри датата за втората битка между Израел Адесаня и Робърт Уитакър. Двамата ще направят реванш за титлата в средна категория на UFC 270, което ще се проведе през януари 2022 година.

В първата им битка преди 2 години Адесаня успя да шокира Уитакър с нокаут във втория рунд и го свали от трона. Това беше първа загуба за Робърт в средна категория. Той успя да се съвземе и записа 3 поредни победи над силни опоненти.

Уитакър е с рекорд 23-5 в ММА и е в серия от 3 поредни победи. Той има 11 победи и 1 загуба в средна категория. Уитакър приключва 14 от срещите си и 3 пъти пада с приключване. През април тази година той би Келвин Гастелъм с решение.

Адесаня от своя страна е с рекорд 21-1 в ММА и идва след победа над Марвин Ветори. Израел направи 2 битки тази година и през март загуби своя непобеден статут, след като Ян Блахович го би в полутежка категория.

В средна категория Адесаня все още няма загуба и приключва 15 от срещите си. Израел има 3 защити на титлата и не е готов да се раздели с нея.

Ще успее ли Роби да си върне златото ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес