Зареждане

Излязоха статистиките от UFC 227 - изглеждат по-добре от очакваното

Излязоха статистиките от UFC 227 - изглеждат по-добре от очакваното
Публикувано на: Август 15, 2018 в 10:40 ч
На 4-ти август в Лос Анджелис се проведе UFC 227, което ни представи две срещи за титли - в категория петел между TJ Dillashaw и Cody Garbrandt, и в категория муха между Demetrious Johnson и Henry Cejudo.

Въпреки това обаче, не се очакваше сериозна гледаемост. Обикновено срещите в тези категории не привличат особен интерес, а останалата част от картата с битките не беше кой знае какво.

В крайна сметка обаче, статистиката се оказа доста добра. Продадени са около 300 000 платени гледания. Това прави събитието също толкова успешно, колкото и UFC 223 - пълното с травми събитие от април месец, което ни представи срещата между Khabib Nurmagomedov и Al Iaquinta.

Трудно е да се обясни защо е такава успеваемостта този път, но се предполага, че главното събитие е дръпнало:

"Съдейки по търсенията, Garbrandt и Dillashaw са генерирали по-голям интерес от Johnson и Cejudo. Нищо, че победата на Cejudo беше най-голямата новина от събитието." - коментира Dave Meltzer. "Garbrandt и Dillashaw не подгряваха с никакъв скандал помежду си, а това обикновено влияе сериозно."

Meltzer също споделя, че наскорошното обявяване на завръщането на Conor McGregor може да е привлякло интереса на хората.

"Възможност е също да е заради Conor McGregor. Срещата му с Khabib беше обявена предния ден, като миналата седмица също беше обявена и битката между Nick Diaz и Dustin Poirier. Това доведе до по-големия интерес към UFC и накара хората да се съберат и да гледат двете срещи за титлите."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес