Зареждане

Излезе официалният афтър трейлър от SFC 6

Излезе официалният афтър трейлър от SFC 6
Публикувано на: Януари 28, 2018 в 15:56 ч
 
Малко след проведеното на 13-ти Януари в зала Арена Армеец, 6-то издание на Spartacus Fighting Championship, организаторите от Combat Promotion публикуваха и официалният афтър трейлър от грандиозната гала вечер.
 
Видеото започва със съвместна тренировка на двукратния световен шампион по муайтай в категория до 63 кг. Антон Петров, кик бокс и К1 шампионът в категория до 75 кг. Даниел Илиев, младият и обещаващ талант в българския ММА в категория до 84 килограма Антонио Грозев, водени от известния муайтай боец и треньор Веселин Веселинов.
 

 
Кадрите са  заснети в зала за бокс и муайтай "Сумайд Халидов", а след средата си видеото ни пренася в клетката сред многохилядната аудитория, в същинския епицентър на SFC в зала Арена Армеец. 
 
Идеята на видеото е да разкрие пред зрителите трудния път, който истинския шампион извървява от тренировъчната зала до клетката,  колко много упорит труд, здрав дух, силна воля и дисциплина са нужни за да влезеш в клетката с една единствена цел - 100%-това победа.
 
Зад видео продукцията стои нашумелия български режисьор Николай Георгиев от NKFILMS.BG, носител на приза ,,Режисьор на Годината’’ на 359 Bulgarian Hip-Hop Awards за 2016-та.
 
Цялото състезание SFC 6 ще бъде излъченo на 3 части: на 31.01, на 01.02 и 02.02 от 22:00 часа само по Ring Tv.
 
Следващото издание на SFC ще се проведе отново в зала Арена Армеец на 13-ти Октомври тази година. Можете да се присъедините към официалното Facebook събитие, както и да се абонирате за официалния Youtube канал на SFC, за да следите всички видео материали, които предстои да бъдат публикувани поетапно. 
 
Съвсем скоро очакваме подробности и за новия проект на организаторите от Combat Promotion "The Road to Arena Armeec" - гала вечери за млади таланти на SFC: "Young Lions".
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес