Зареждане

Иван Емеляненко се завръща в бойните спортове

Иван Емеляненко се завръща в бойните спортове
Публикувано на: Април 3, 2023 в 00:00 ч
Александър Емеляненко обяви, че брат му Иван се насочва към професионалните бойни изкуства и ще си сътрудничи с известния промоутър Владимир Хрюнов. Това е много интересен експеримент, който третият брат Емеляненко е решил да направи.

Иван е най-младият от братята Емеляненко. Той изобщо не е чужд на бойните изкуства, защото през цялото си детство и младост Иван тренира с братята си. По-младият Емеляненко показа добри успехи в бокса, получи спортни титли в самбото и ръкопашния бой.
 
Александър и Фьодор високо оцениха перспективите на своя брат и дори подготвиха професионалния му дебют. Но тогава нещо се обърка: по-големите братя започнаха все по-често да обвиняват Иван, че е мързелив, а той реши да напусне спорта.

По-младият Емеляненко продължи да живее в Стари Оскол, работеше като охрана и не блестеше в медиите. Иван е съвсем обикновен човек и щеше да подпише договор с руската армия, но изведнъж реши да се върне в спорта.
 
Припомняме, че Иван може и да е по-малкият от братята, но въпреки това тази година навършва 35 години! Може би Иван е бил убеден от Александър, с когото двамата се разбират.

Все още не е ясно дали Иван ще се бие в бокса или в ММА. Ще следим развитието около неговото завръщане в играта.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес