Най-големият сайт за бойни спортове

       

Israel Adesanya победи Anderson Silva

Israel Adesanya победи Anderson Silva
Публикувано на: Февруари 10, 2019 в 07:16 ч
Israel Adesanya и Anderson Silva споделиха клетката в главната битка на UFC 234, което се проведе по-рано днес в Мелбърн. Двамата трябваше да се бият в подглавната битка, но след като се оттегли Robert Whittker от UFC преместиха Adesanya и Silva в главната битка, но това стана в последния момент и битката между двамата беше само 3 рунда.

В първия рунд Silva тръгна смело напред, но пое няколко джабове от Adesanya. Легендарния бразилец отново тръгна и отговори с кука и удар в тялото. Adesanya контрира със силен десен. Israel вкарва добра комбинация от два удара, но Silva му се присмива. Битката се играе на контра, но двамата пропускат доста удари. Край на рунда, в който Israel беше с една идея по-активен.

Във втория рунд двамата продължават на контра и Silva вкарва дясна кука. Бразилеца си сваля гарда и поема комбинация от два удара. Adesanya вкарва ляв, но Silvа му връща десен. Добри десни от Silva, който продължава да вкарва добри удари в клинча. Adesanya  успява да се измъкне от клинча и вкарва удари с крака и като цяло доста равностоен рунд.


В третия рунд Silva тръгва здраво напред и опитва летящ удар с коляно, но пропуска. Той приканва Adesanya да отиде при него в ъгъла, но Adesanya отказва и двамата просто се гледат, което кара публиката да освирка. Silva си сваля отново гарда и поема няколко удари от Adesanya, но не показва, че е наранен като дори приветства ударите. Israel пробва удар с крак със завъртане, но пропуска, а след това бразилеца също пробва, но пропуска.


Двамата изкараха всички 3 рунда и съдиите дадоха победа с единодушно решение за Israel Adesanya - (29-28, 30-27, 30-27). Israel и Silva показват голямо уважение един към друг след края на битката.


0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Kelvin Gastelum срещу Israel Adesanya за временната титла на UFC 236

Kelvin Gastelum срещу Israel Adesanya за временната титла на UFC 236
Kelvin Gastelum срещу Israel Adesanya на UFC 236
Новини » февруари 20, 2019 (26)
цялата новина

Robert Whittaker: Kelvin Gastelum беше като малко дете с този пояс

Robert Whittaker: Kelvin Gastelum беше като малко дете с този пояс
Kelvin Gastelum е бил като малко дете с пояса
Новини » февруари 16, 2019 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook