Зареждане

Israel Adesanya победи Anderson Silva

Israel Adesanya победи Anderson Silva
Публикувано на: Февруари 10, 2019 в 07:16 ч
Israel Adesanya и Anderson Silva споделиха клетката в главната битка на UFC 234, което се проведе по-рано днес в Мелбърн. Двамата трябваше да се бият в подглавната битка, но след като се оттегли Robert Whittker от UFC преместиха Adesanya и Silva в главната битка, но това стана в последния момент и битката между двамата беше само 3 рунда.

В първия рунд Silva тръгна смело напред, но пое няколко джабове от Adesanya. Легендарния бразилец отново тръгна и отговори с кука и удар в тялото. Adesanya контрира със силен десен. Israel вкарва добра комбинация от два удара, но Silva му се присмива. Битката се играе на контра, но двамата пропускат доста удари. Край на рунда, в който Israel беше с една идея по-активен.

Във втория рунд двамата продължават на контра и Silva вкарва дясна кука. Бразилеца си сваля гарда и поема комбинация от два удара. Adesanya вкарва ляв, но Silvа му връща десен. Добри десни от Silva, който продължава да вкарва добри удари в клинча. Adesanya  успява да се измъкне от клинча и вкарва удари с крака и като цяло доста равностоен рунд.


В третия рунд Silva тръгва здраво напред и опитва летящ удар с коляно, но пропуска. Той приканва Adesanya да отиде при него в ъгъла, но Adesanya отказва и двамата просто се гледат, което кара публиката да освирка. Silva си сваля отново гарда и поема няколко удари от Adesanya, но не показва, че е наранен като дори приветства ударите. Israel пробва удар с крак със завъртане, но пропуска, а след това бразилеца също пробва, но пропуска.


Двамата изкараха всички 3 рунда и съдиите дадоха победа с единодушно решение за Israel Adesanya - (29-28, 30-27, 30-27). Israel и Silva показват голямо уважение един към друг след края на битката.














Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес