Зареждане

Иржи Прохазка: Заслужавам шанс за титлата

Иржи Прохазка: Заслужавам шанс за титлата
Публикувано на: Май 3, 2021 в 00:00 ч
Иржи Прохазка е готов да се бие за титлата в UFC. Миналия уикенд "Denisa" впечатли всички със страхотна победа над Доминик Рейес. 28-годишния боец от Чехия нокаутира Рейес с лакът със завъртане и прибра 100 000 долара от бонуси.

В първите си 2 битки в UFC Прохазка записа победи над двама бивши претенденти за титлата в UFC. Иржи навлезе в серия от 12 поредни победи и увеличи статистиката си на 28-3-1 в ММА. Той печели 25 от битките си с нокаут и 26 от срещите му приключват в първия рунд.

Прохазка губи само 1 от последните си 24 битки и сега ще си даде време, за да поправи грешките и да се наслади на победата. Пред медиите той сподели, че заслужава шанс за титлата и целта му е господство:

Това приключване дойде с течението на битката. Точно заради това имам антена на главата, за да хващам идеи. Не, това не беше най-доброто ми приключване. Имало е много по-добри победи с приключване. В тази битка с Рейес не контролирах изцяло нещата. Доминик ме изненада много пъти. 

Това не е добре за боец като мен. Искам да съм най-добър в нещата. Имаше много шансове да приключа битката по-рано. Не искам да съм дълго време в клетката. Защо ? Защо не искам дълги битки ? Защото това не е господство. Аз искам господство, а това не беше такова. Да, мисля, че заслужавам шанс за титлата. 

Моето пътешествие в UFC протича бързо и нямам време да се насладя. Заслужавам този шанс. Имам нужда от малко време, за да почина и да се насладя. Аз съм в най-добрата лига в света и искам да използвам уменията от боя с Рейес в моите тренировки. Трябва да поправя грешките, а това отнема време.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес