Зареждане

Иржи Прохазка извървял 400 км. от пътищата към Сантяго

Иржи Прохазка извървял 400 км. от пътищата към Сантяго
Публикувано на: Август 30, 2024 в 12:00 ч
Бившият шампион на UFC в полутежка категория (до 93 кг), чехът Иржи Прохазка, говори за емоционалното си състояние и какво направи след загубата в реванша с бразилеца Алекс Перейра. В края на юни Конър Макгрегър се оттегли от UFC 303, което беше планирано за Лас Вегас.

Дейна Уайт на пожар трябваше да намери бойци, които да спасят галавечерта. Разбира се, Алекс Перейра веднага се съгласи, а същото направи и Прохазка. Двамата се бяха изправяли един срещу друг в края на 2023 година. Тогава Алекс нокаутира Иржи, който вярваше, че рефера ги спрял рано.

Това е причината "Denisa" да настоява за този реванш, който получи. Перейра успя за втори път да нокаутира Прохазка, който сега говори, че не бил във форма. Иржи се е отдал на почивка и реши да отиде на поклонение по пътищата към Сантяго.

Общата дължина на пътищата в мрежата е около 1500 километра. Иржи е извървял 400 км. в търсене на душевно израстване.

„Никога не смятам почивката за истинска почивка. Така или иначе трябва да остана потопен в занаята си. Този път реших да отида на поклонение и така изминах 400 км по пътя Камино де Сантяго. За мен беше като тренировка, прочистване на главата и в същото време малко почивка край морето. 

В момента съм във фаза на очистване от несправедливостта, от фалшиви мнения и грешни хора. Всички лъжи просто изгарят и остава само истината. Това е реалността.", каза Прохазка.

Все още няма нищо официално около завръщане на Прохазка в клетката. Наскоро се появиха слухове, че ще го видим през декември срещу Джамал Хил. Иржи е отворен и за битка в средна категория.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес