Зареждане

Ирен Алдана записа интересен нокаут над Мейси Чиасън

Ирен Алдана записа интересен нокаут над Мейси Чиасън
Публикувано на: Септември 11, 2022 в 06:01 ч
Ирен Алдан записа доста интересен нокаут преди минути в Лас Вегас.

Състезателката на UFC в категория петел се изправи срещу Мейси Чиасън в битка от главната карта на UFC 279. Битката им беше в категория до 63.5 килограма. Двете си размениха по 1 доминантен рунд. В първия рунд Ирен доминира и вкара тежък граунд енд паунд на своята съперничка.

Алдана беше близо до победата със събмишън, но Мейси оцеля. Във втория рунд нещата се промениха. Мейси пренесе Алдана на земята и й върна тежкия граунд енд паунд. Чиасън опита да удуши Алдана, която оцеля и така битката им стигна до 3-тия рунд, който щеше да е решаващ.

В третия рунд нямаше чак толкова екшън. Ирен пресираше, а в средата на рунда Мейси я пренесе на земята. Чиасън се изправи, след което Алдана й вкара ритник с пета в черния дроб. Мейси падна на земята и започна да се превива, което принуди рефера да прекрати срещата.

Първоначално не стана ясно кое наложи спирането, но след това се разбра, че с този ритник от легнало положение Алдана успя да нокаутира своята съперничка. Така Ирен записа победата с нокаут в средата на 3-тия рунд.

С тази победа Ирен навлезе в серия от 2 поредни победи. Мейси от своя страна се връща към загубите.













Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес