Зареждане

Ирен Алдана мина успешна операция на крака

Ирен Алдана мина успешна операция на крака
Публикувано на: Ноември 6, 2020 в 02:00 ч
32-годишната мексиканка Ирен Алдана мина успешна операция на крака. Състезателкатa на UFC в категория петел направи една битка тази година. В началото на миналия месец тя загуби с решение от Холи Холм.

Алдана се раздели със серия от 2 поредни победи и се отдалечи от мечтата си за титлата в категорията. Ирен е с рекорд 12-6 в ММА и приключва 9 от своите битки. Наскоро тя счупила своя крак и се подложила на операция, която минала добре.

Опитната състезателка планира да започне тренировки на пълни обороти през декември, а в клетката да се завърне през февруари или март следващата година:

Всичко мина добре с операцията. Трябва няколко дни да почина и след това да отида на прегледи. След този ден ще започна терапия, рехабилитация и постепенно ще тренирам поне горната част на тялото. На втората седмица може би ще мога постепенно да започна лека тренировка на цялото тяло. 

Ако всичко върви добре ще мога да започна тренировъчен лагер след месец и да съм готова да се бия през февруари или март. Всичко зависи от това как тялото ми реагира на операцията. Ако всичко е по план, тогава ще се завърна в началото на следващата година. Нямам търпение да си заслужа шанс за титлата. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес