Зареждане

'Иранския Хълк' показа бързина на ръцете

'Иранския Хълк' показа бързина на ръцете
Публикувано на: Ноември 27, 2023 в 02:00 ч
'Иранския Хълк' се готви усилено за своя дебют в ММА.

Звездата от социалните мрежи отива в Чехия на 12-ти декември, за да присъства на ММА галавечер на местната лига Red Face. Oрганизацията прави фрийк шоута, които ни показват битки между инфлуенсъри. Те обявиха подписването с Гариби по-рано тази година. Той трябваше да се бие за тях още преди няколко месеца, но инфекция провали плановете.

Сега всичко върви по план и Саджад Гариби не спира да тренира. Той вярва, че може да се справи с всеки, който изправят срещу него. Все още не е ясно дали Гариби ще се бие през декември или просто ще бъде там като гост. От Red Face обаче планират битки с неговото участие.

Саджад нашумя миналата година, след като си уреди боксов мач с актьора Мартин Форд. Битка обаче нямаше, защото Гариби се депресира и започна да говори за самоубийство. Това накара Форд да отмени битката. В крайна сметка Саджад дебютира в бокса, но загуби с нокаут в първия рунд.

Той показа плачевно представяне и стана за смях пред света. Сега той вярва, че се е подобрил и се кани да раздава тежки нокаути в клетката. Вижте какво може Гариби:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес