Зареждане

'Иранския Хълк': Мартин Форд се изплаши, а това е срамно

'Иранския Хълк': Мартин Форд се изплаши, а това е срамно
Публикувано на: Юни 11, 2022 в 02:00 ч
Саджад Гариби, по-известен със своя прякор 'Иранския Хълк' все още не може да преживее пропадналата битка с Мартин Форд.

Вижте още - Мартин Форд: Опасявах се, че 'Иранския Хълк' ще се самоубие​​​

Двамата трябваше да направят боксов мач в края на април в Лондон. За съжаление Форд се оттегли от срещата им. Мартин сподели, че имал опасения за психичното здраве на Гариби, който се разплака по телевизията в Иран.

Вижте още - 'Иранския Хълк' прие битка с горилата от Казахстан​​​

Гариби и Форд застанаха лице в лице през февруари. Тогава Форд бутна Гариби на земята и го направи за смях. Това накарало родителите на Саджад да се откажат от него. Мартин сподели, че се притеснявал, че Гариби може да се самоубие.

Сега два месеца по-късно Гариби разясни всичко за пропадната битка. В своя акаунт в YouTube Саджад каза:

"Причината за пропаднала битка с Мартин Форд е, че организацията нямаха способността да го организират. Те успяха само да развалят заставането лице в лице. Успяха да ми развалят репутацията. Тази среща беше организирана по напълно страхлив начин. Box Star дойдоха при мен и ме измамиха. 

Те ми казаха, че ще стана прекалено голяма звезда за организацията им. Казаха ми, че ще стана много добър боец при тях. Те решиха да променят датата за битката, а дори не ме питаха. Box Star е фалшива организация. Не искам да казвам факти, но трябва. Преди няколко месеца бяха в дългове и стигнаха до съд. 

След заставането лице в лице и продадените билети, те покриха дълговете си. Това е измама, за която дори Форд знае. Хората в Англия трябва да го знаят, за да няма други жертви на организацията, каквато бях аз. Пуснахме жалба срещу тях в Англия и скоро очакваме добри новини. Нямах враждебност към Форд. 

След това, което се случи в Абу Даби, вече стана лично. Това беше война за моята чест. Аз трябваше да вляза в болница заради COVID, но Box Star казаха, че просто ще застанем лице в лице, без да има сблъсък. Бойците знаят, че Форд постъпи като страхливец. 

Трябваше да се срещнем за второ заставане лице в лице с Форд в Paramount hotel. Форд не успя да контролира своя страх, а това е срамно. Мартин се предаде и не дойде да застанем отново лице в лице. Той се отказа от битката, което е срам за него. 

Наскоро получих предизвикателство от Казахстанската горила. Надявам се, че не го прави за слава. Чакам го да подпише договор за бой. Аз съм тук, за да се бия. Не съм страхливец като Форд", каза Гариби във видео в YouTube.

Ще видим ли Гариби в бойните спортове ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес