Зареждане

Invicta с нови 8 попълнения, включително и 3 UFC ветеранки

Invicta с нови 8 попълнения, включително и 3 UFC ветеранки
Публикувано на: Август 31, 2018 в 09:07 ч
Invicta FC разширяват дивизиите си.

Осем нови договора бяха обявени от женската организация по-рано тази седмица, като сред тях са тези на бившите състезателки в категория сламка на UFC Jamie Moyle, Danielle Taylor и Viviane Pereira. Kanako Murata от Rizin и Valerie Wong са също сред новите попълнение на Invicta.

В категория перо се очаква да дебютира французойката Zarah Fairn Dos Santos (6-2), докато Faith McMah, известна и като Faith Van Duin, подписа с организацията отново.

Аматьорката в категория муха Caitlin Sammons също се присъедини към организацията.

Това ще бъде втората серия от битки в Invicta за Moyle. Първия път тя отбеляза 3-1 и участва в The Ultimate Fighter 23 преди да дебютира в Октагона за финала на The Ultimate Fighter 24 през декември 2016-та, когато победи Kailin Curran. Тя загуби следващите си две битки преди да бъде освободена. Професионалният ѝ рекорд е 4-3.

Taylor (9-4) печели 2 от 5-те си срещи в UFC, като успя да надвие Jessica Penne и Seo Hee Ham. Тя обаче загуби последните си 2 срещи в Октагона.

Pereira (13-2) подписа за няколко битки с Invicta в началото на август. Тя дебютира в UFC с победа със съдийско решение срещу бившата претендентка за титлата в категория сламка Valerie Letourneau, но в организацията отбеляза едва 2-2.

McMah (6-3) се състезава в Invicta от 2015-та, като за това време успя да отбележи загуба с ТКО за 45 секунди на Invicta FC 13, от тогавашната шампионка Cris Cyborg.

От всички подписали наскоро, Murata (8-1) жъне най-много успехи, печелейки 4 поредни срещи, като в това число влизат победите със събмишън срещу Angela Magana и бившата TUF участничка Lanchana Green.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес