Зареждане

Ilir Latifi иска битка в тежка категория с Derrick Lewis

Ilir Latifi иска битка в тежка категория с Derrick Lewis
Публикувано на: Август 10, 2019 в 09:00 ч
Ilir Latifi се завръща в клетката и след броени часове ще се бие срещу Volkan Oezdemir в полутежка категория на събитието в Уругвай. Latifi идва след загуба с решение, която му нанесе Corey Anderson през декември миналата година и тя му прекъсна серия от 2 поредни победи. Ilir иска отново да се пробва в тежка категория, където направи две битки. Неговата първа битка в професионалния ММА беше срещу Благой Иванов - Багата в София през 2008 година, но битката беше обявена за несъстояла се, защото двамата потрошиха ринга.

В същата година Latifi нокаутира Roman Mihocka във втората си битка от тежка категория и реши да слезе в полутежка. Сега обаче той иска пак да се качи при големите и набеляза битка с Derrick Lewis, който по чиста случайност ще се бие срещу бившият опонент на Latifi, Благой Иванов през ноември. Ето какво сподели Latifi пред медиите относно тежка категория:


Планирам да се бия в тежка категория и ще видим какво ще стане. И в двете категории е трудно. В полутежка категория е трудно като в тежката. И в двете категории удрят силно, но мисля, че в полутежка категория сме по-бързи и издържаме повече. Те имат предимство, защото са по-тежки. 

Ще видим какво ще стане с този план. В тежка категория искам да се бия с всеки от топ 10. Готов съм да се бия с Derrick Lewis. Не подценявам Volkan, защото трябва да съм фокусиран върху битката с него. Ще взема решение за бъдещето, след като проведа срещата с Oezdemir. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес