Зареждане

Ilir Latifi и Corey Anderson ще се бият на UFC 232

Ilir Latifi и Corey Anderson ще се бият на UFC 232
Публикувано на: Август 31, 2018 в 08:59 ч
Шведът, който се състезава в полутежка категория, Ilir Latifi не успя да сбъдне желанието си да се изправи срещу Daniel Cormier, но вместо това той ще се бие с Corey Anderson на UFC 232 - последното за годината шоу на организацията ще се проведе на 29-ти декември.

Latifi (14-5-0) последно отбеляза победа срещу бившия претендент за временната титла Ovince St. Preux. Той успя да го задуши след като го зашемети с десен удар още в първия рунд от срещата им на UFC on FOX 28 през февруари. Тогава OSP дори загуби съзнание.

Шведът влезе тогава в битка след победа със съдийско решение срещу Tyson Pedro. Latifi в момента е с 7-3 в Октагона. Той загуби дебюта си срещу Gegard Mousasi, който беше главно събитие на UFC Stockholm през 2013-та. Jan Blachowicz и Ryan Bader са останалите двама, които са надвивали 'The Sledgehammer' в UFC.

Anderson (11-4-0) към момента е в серия от две победи. Последната му беше със съдийско решение срещу Glover Teixeira на UFC Hamburg, което се проведе през май - навярно най-голямата му битка до момента. Преди това той успя да надвие отново със съдийско решение Patrick Cummins.

'Beastin' 25/8" е с рекорд 8-4 в UFC. Той претърпя загуби от Gian Villante, Mauricio Rua, Jimi Manuwa и Ovince St. Preux.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес