Зареждане

Илия Топурия иска да се бие в Абу Даби

Илия Топурия иска да се бие в Абу Даби
Публикувано на: Юли 4, 2024 в 14:00 ч
Илия Топурия иска да се бие в Абу Даби.

Безспорният шампион на UFC в категория перо иска битка на това събитие, защото е в праймтайма в Испания. Той иска битката му да е в удобно време на испанците, за да може да го гледат колкото се може повече време. Дейна Уайт и неговите хора се завръщат в Абу Даби със събитието UFC 308, което ще се проведе на 26-ти октомври в Абу Даби.

27-годишният Топурия е с рекорд 15-0 в ММА и има 7 победи в UFC. В своята последна битка той нокаутира Александър Волкановски през февруари тази година. Победата му донесе титлата в категория перо на UFC. "Матадора" приключва 13 от срещите си и сега е готов за нова битка. Той се надява да има боец, който да се съгласи да излезе срещу него.

Илия твърди, че Холоуей бави битката помежду им и той е готов да се бие с друг:

„Насочвам се към Абу Даби. Надявам се някой да съгласи на битка с мен. Предпочитам да се бия в праймтайма в Испания. Трябва да попитате Холоуей. Първо каза, че има нужда от време, за да наддаде на тегло, а след това, че трябва да присъства на семейни неща. Има много имена, които казват, че искат да се бият с мен публично, така че се надявам някой да подкрепи думите си. Това е, което правя. Аз съм боец.”, сподели Топурия.

Предстои да видим дали UFC ще уважат искането му.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес