Зареждане

Икрам Алискеров коментира загубата си от Робърт Уитакър на UFC Саудитска Арабия

Икрам Алискеров коментира загубата си от Робърт Уитакър на UFC Саудитска Арабия
Публикувано на: Юни 24, 2024 в 11:00 ч
Икрам Алискеров коментира загубата си с нокаут в първия рунд от Робърт Уитакър на UFC Саудитска Арабия.

Алискеров дойде като заместник в последния момент, тъй като Хамзат Чимаев се разболя и беше принуден да се откаже от мача с Уитакър. Мнозина смятаха, че Алискеров ще отправи интересно предизвикателство към Уитакър, но бившият шампион на UFC в средна категория не даде шанс на опонента си да се почувства комфортно.

След като нацели Алискеров, Уитакър нанесе тежък ъперкът, който повали дагестанския боец. "The Reaper" продължи с удари на земята, за да спечели втората си поредна победа.
 

Икрам Алискеров се закани да се поучи от първата си загуба в UFC

Икрам Алискеров има само една загуба в кариерата си преди двубоя с Робърт Уитакър и тя е срещу Хамзат Чимаев. Поражението в Саудитска Арабия беше първото за Алискеров под знамето на UFC.

Вижте също: Любопитно: Заместникът на Чимаев има брутална битка с него в BRAVE CF от 2019-та

Руският състезател в средна категория направи следното изявление:


"Алхамдулила, нямам извинения. Не съжалявам за нищо. Беше голям опит срещу един от най-добрите в спорта. Млад съм, ще работя върху грешките си, ще се поуча и скоро ще се върна в играта. Благодаря на всички за посланията за подкрепа."

Алискеров беше в серия от седем победи. Макар че никой боец не иска да види как инерцията му спира, Алискеров може да се успокои с факта, че победната му серия приключи в ръцете на бивш шампион на UFC в средна категория, който продължава да е в разцвета на силите си.

Уитакър вероятно се е подготвил да бъде резервен вариант за главното събитие на UFC 305 между Дрикус дю Плесис и Израел Адесаня в Пърт. Що се отнася до Алискеров, той ще трябва да се върне към чертожната дъска и да види какви пропуски може да отстрани, за да се завърне в октагона с подобрения в играта си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес