Зареждане

Ian McCall е аут от UFC и ловува големи чекове в Япония

Ian McCall е аут от UFC и ловува големи чекове в Япония
Публикувано на: Октомври 10, 2017 в 15:00 ч
 
"Uncle Creepy" най-накрая е готов да се бие отново, но това няма да се случи в UFC.
 
Вече бившият боец на UFC в категория муха говори наскоро за MMAJunkie и сподели интересна и история, която започва как той се опитал да си осигури добра сделка с UFC и завърши с това как той уволнил агента си и осигурил освобождаването си от организацията.
 
"Исках да поуча възможностите си. Имам един последен шанс за добро представяне и искам да запиша няколко солидни години, ако мога да запазя здравето си, разбира се. Доколкото съм здрав сега, мога да го направя.", заяви McCall.
 
 
McCall опипва почвата за битка в Япония за организация като Rizin, която просто може да се влюби в мустакатата му игра. Ако не се появи организация, която да му предложи точната сума пари? Той е окей и с тази възможност.
 
"Какво ще стане? Някой ще ми каже: "Вие не струвате толкова" - попита и отговори хипотетично той. Аз просто ще се оттегля и ще си свърша работата, която върша и сега и няма да навредя на тялото си. Ще направя повече пари, ако правя това. Вероятно ще получа предложение от друга корпоративна фирма или ще приема работата, която първоначално ми беше предложена. Имам възможности извън света на смесените бойни изкуства."
 
"За пръв път от пет години съм готов да се бия. Чувствам се здрав. През последните пет години, откакто не съм в UFC, имах седем операции, два-три зарази с тежки бактерии, разкъсах бедрото и слабините си, пукнах коляното си и имах инфекция на кръвта. Това не е добра среда за мен. Време е да продължа напред.", завърши McCall.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес