Зареждане

Иън Гари: Всички говорят за мен

Иън Гари: Всички говорят за мен
Публикувано на: Февруари 16, 2024 в 02:00 ч
Преди битката срещу Джеф Нийл този уикенд на UFC 298, Иън Гари заяви, че три неща са най-важни за него: победа, забавление на публиката и хората да говорят за него.

Непобеден в MMA, Гари ще се бие в седмата си битка под флага на UFC. Негов съперник на UFC 298 ще бъде Нийл, който влезе под кожата на ирландеца в миналото. Гари беше герой на много противоречия през последните месеци. Някои от тях предизвикани от самия него, други го засягаха като личност. Според него обаче няма такова нещо като лош PR.

"Не ме интересува дали хората ме смятат за герой или злодей. Докато продължавам да печеля, публиката ще е щастлива и хората ще говорят за мен. Явно правя нещо правилно. Истината е, че за никой друг боец не се говори толкова много, колкото за мен в момента. 

За нито едно семейство не се говори толкова много, колкото за моето. Аз съм номер 10 в света, все още съм далеч от върха на кариерата си и всички говорят за мен, жена ми, децата ми. Определено правя нещо правилно, независимо дали като герой или злодей. 

Нямам време за чужди мнения. Не отделям време и не се фокусирам върху това. Имам работа за вършене. Работа, която обичам, на която съм отдаден, това искам да правя в живота си. Няма да позволя на никого да ми отнеме това.

Може да се каже, че узрях и станах по-разбиращ какво е важно в живота. Става въпрос за това да сте близо до най-важните хора в живота си и да отделяте време и любов на онези, които ви подкрепят и ви помагат да станете най-добрата версия на себе си. На тях и на никой друг.", сподели Гари.

Иън е бивш шампион на Cage Warriors и е с рекорд 13-0 в ММА.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес