Зареждане

И от ONE не искат Андерсън Силва

И от ONE не искат Андерсън Силва
Публикувано на: Ноември 25, 2020 в 09:36 ч
Миналата седмица UFC обявиха, че освобождават от договора си бившия шампион в средната категория, Андерсън Силва. 45-годишният боец вече бе свободен да подпише с който си поиска.

От UFC рекламираха битката на Силва с Юрая Хол като последния в кариерата на бразилеца, но се оказа, че "The Spider" няма такива намерения.

Остава му да намери само къде да се бие, но изглежда, че към него вече няма особен интерес.

Първо президентът на Bellator, Скот Кокър сподели, че е доволен от моментното състояние на бойците си в средната категория. А днес и президентът на ONE Championship, Чатри Ситйодтонг даде своя коментар защо не би подписал със Силва.

Вижте също: Bellator нямат интерес към Андерсън Силва


"Голям фен съм на Андерсън Силва. Без съмнение той е един от най-добрите в спорта. Но сигурността на нашите атлети е от най-голям приоритет в ONE Championship. И затова не бих търсил услугите му. Пожелявам му щастие и успехи в каквото реши да се занимава след бойната си кариера."

Силва (34-11-1) прекара 14 години в UFC и доминира в средната категория през първата половина от този период. След 2013-та обаче той има само 1 победа от 9 двубоя и при последните си две битки бе победен.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес