Зареждане

Bellator нямат интерес към Андерсън Силва

Bellator нямат интерес към Андерсън Силва
Публикувано на: Ноември 12, 2020 в 04:00 ч
През годините сме гледали всякакви слабаци, които са получавали шанс да се бият под банера на Bellator. В последните месеци обаче Bellator привлякоха доста силни бойци и освободиха близо 30 атлети.

Това показва, че организацията се опитват да вдигнат нивото и Скот Кокър планира да продължава така и в бъдеще. Миналия месец стана ясно, че легендата Андерсън Силва повече няма никога да се бие в UFC.

Той загуби от Юрая Хол с нокаут и навлезе в серия от 3 поредни загуби. "The Spider" разочарова Дейна Уайт и той никога повече няма да му позволи да се бие за организацията.

Така Силва явно ще стане свободен агент, въпреки че има още 1 битка от своя договор с тях. Със сигурност ще има организации, които ще искат да го привлекат, но Belllator няма да е един от тях. Ето какво сподели по въпроса Скот Кокър, който е президент на организацията. 

Изпитвам голямо уважение към Андерсън Силва. Той определено е един от най-добрите бойци в историята. Не съм мислил за това, но смятам, че сме щастливи с бойците, които са в нашата организация. Мисля, че това е становището ми по въпроса със Силва.

В коя организация бихте искали да видите Силва ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес