Зареждане

Хосе Алдо: Заслужавам шанс за титлата

Хосе Алдо: Заслужавам шанс за титлата
Публикувано на: Юли 10, 2020 в 07:00 ч
Бившият шампион в категория перо Хосе Алдо е на крачка от ново постижение в своята славна кариера. Легендарния бразилец излиза срещу Пьотр Ян този уикенд на UFC 251 в Абу Даби, за да се бият за вакантната титла в категория петел. 33-годишния боец има само 3 победи от последните си 8 битки и официално няма победа в категория петел.

Той направи дебют в края на миналата година и премери сили със своя сънародник Марлон Мораеш. Битката им беше много оспорвана и стигна до решение, което беше раздвоено в полза на Мораеш. Много хора критикуват UFC, защото дадоха шанс за титлата на Алдо, но той вярва, че победил и си заслужил този шанс. Ето какво сподели Хосе пред медиите относно критиците:


Не се тревожа за коментарите. Спечелих си битката с Марлон Мораеш. След събитието съдиите ми казаха, че са съгласни с моята победа. Победих Мораеш, който е претендент номер 1 и си заслужих шанс. Изобщо не ме тревожат тези коментари. 

Заслужавам да съм тук. Винаги ми е било мечта да съм шампион в две различни категории. Първоначално смятах да се кача в лека категория, но слязох в категория петел. Един ден ще погледна назад и ще съм доволен от всичко, което направих.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес