Зареждане

Хосе Алдо срещу Хенри Сехудо на UFC 250 в Бразилия

Хосе Алдо срещу Хенри Сехудо на UFC 250 в Бразилия
Публикувано на: Януари 18, 2020 в 00:00 ч
Легендарният Хосе Алдо ще получи шанс за титлата в категория петел, въпреки че все още няма победа в категорията. Бразилеца ще се бие срещу Хенри Сехудо на UFC 250, което ще се проведе през май в Рио де Жанейро, Бразилия. Двамата бойци изявиха желание за битка между тях, а от UFC не се поколебаха и задействаха нещата. Краля на Рио ще разчита на силна подкрепа от родните фенове, за които той е икона в Бразилия.

Алдо e с рекорд 28-6 в ММА и се намира в серия от 2 поредни загуби. Той дебютира в категория петел през декември миналата година и се представи добре, но загуби с раздвоено решение от Марлон Мораес. Хосе печели само 2 от последните си 6 битки в UFC. Сехудо от своя страна е с рекорд 15-2 в ММА и в момента се възстановява от операция на рамото.

В своята последна битка през юни той победи Марлон Мораес с нокаут и спечели титлата в категория петел, което го направи двоен шампион. Преди няколко седмици "Triple C" оваканти титлата в категория муха и вече не е двоен шампион. Хенри е в серия от 5 поредни победи. Разбира се, не липсват претенденти в категорията за Сехудо, но от UFC ще изкарат много повече пари от битката срещу Алдо в Рио, а парите са на първо място за тях.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес