Зареждане

Хорхе Масвидал срещу Леон Едуардс на UFC 269

Хорхе Масвидал срещу Леон Едуардс на UFC 269
Публикувано на: Октомври 12, 2021 в 15:00 ч
Хорхе Масвидал и Леон Едуардс най-накрая получават шанс да разрешат враждата си в клетката. Брет Окамото сподели, че UFC са на път да финализират срещата им в полусредна категория. Двамата ще премерят сили на UFC 269, което е планирано за 11 декември.

Все още не е ясно къде ще се проведе галавечерта. Преди няколко години Масвидал вкара удари на Едуардс след събитие на UFC в Лондон. С това той отвори малка аркада под окото на Едуардс. Леон беше бесен на Масивдал и не спря да настоява за битка с него.

Масвидал е с рекорд 35-15 в ММА и е в серия от 2 поредни загуби. Той беше победен два пъти от Камару Усман в битки за титлата. Последната победа на Хорхе е от преди 2 години над Нейт Диас.

Най-лошото копеле в UFC печели 18 от срещите си с приключване, като 16 са с нокаут. Той е падал с приключване само 4 пъти. Масвидал държи рекорда за най-бърз нокаут в историята на UFC, след като нокаутира Бен Аскрен за 5 секунди.

Едуардс от своя страна е с рекорд 19-3-1 в ММА и е в серия от 9 поредни победи. Последната му загуба е преди 6 години от Камару Усман с решение. Леон приключва 9 от срещите си и не е губил с приключване в кариерата си. При победа над Масвидал той ще заслужи шанс за титлата.

Кой ще спечели този дуел ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес