Зареждане

Хорхе Масвидал няма да чака за битка с Ник Диаз

Хорхе Масвидал няма да чака за битка с Ник Диаз
Публикувано на: Декември 10, 2019 в 08:21 ч
Хорхе Масвидал не е готов да чака Ник Диаз да се завърне в ММА. Най-лошото копеле в UFC изяви желание да се бие с по-големия брат на Нейт, след като беше предизвикан от Ник, който искал да отмъсти. Хорхе доминира над Нейт и се окичи със златото, което го превърна в най-лошото копеле. Преди битката между тях "Gamebred" сипеше закани по адрес на Нейт и това не се хареса на Ник.

Сега той иска да се бие с Масвидал, за да го накара да си плати. Това обаче не се знае кога ще се случи, защото Ник не се е бил вече повече от 4 години, а Хорхе не иска да чака. Диаз има проблеми с USADA, а Масивал вярва, че времето не чака никого и определено няма да чака за битка с по-големия брат. Ето какво каза Масвидал в интервю за FanSided MMA:


Не, няма да чакаме. Времето не чака никого. Ник си има свои неща. Не се знае колко време ще му отнеме да се оправи с USADA и другите работи. Няма да го чака и ако се случи, то тогава ще се случи. Чакам за възможно най-големия чек. Готов съм за Макгрегър, Мейуедър или Диаз. Ще се бия с този, който най-бързо отговори и предложи най-много долари.

 Хората казват, че говоря само за пари и това е така. Аз съм в тази игра вече 16 години. Бил съм се с всеки и никога не съм отказвал и не съм се оттеглял от битка. Не съм се провалял на кантара и съм правил всичко според правилата. Сега съм в позиция, която ще ми позволи да грабна големите пари. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес