Зареждане

Хорхе Масвидал: Интересувам се от трилогия с Усман

Хорхе Масвидал: Интересувам се от трилогия с Усман
Публикувано на: Септември 14, 2021 в 19:00 ч
Хорхе Масвидал иска да направи трета битка с Камару Усман. Най-лошото копеле вярва, че ще успее да си извоюва нов шанс за титлата срещу опасният шампион от Нигерия. В последната година видяхме две битки между Усман и Масвидал.

В първата им битка Хорхе прие със седмица предизвестие и се представи доста добре. Усман го доминира и Хорхе загуби с решение. "Gamebred" се оправда, че загубил, защото приел с кратко предизвестие. Това му спечели незабавен реванш, който видяхме в края на април тази година.

Този път Усман не даде никакъв шанс на Масвидал и го нокаутира брутално във втория рунд. Сега шампиона се готви за друг реванш с Колби Ковингтън, а Масвидал все още не знае какво следва за него.

Вероятно той ще се бие с Гилбърт Бърнс или Леон Едуардс. Крайната цел на Масвидал е Усман и той е готов да мине през всеки, за да стигне до него. Ето какво сподели Масвидал за плановете си:

Точно сега единствената битка, която ме интересува е тази с Камару Усман. Ще направя всичко възможно, за да се изправя отново срещу него. 

Дори ако това означава да победя чупливия и нищо не постгинал Колби Ковингтън. Ще го спукам от бой. Моята игра ще ме върне на позиция за битка с Усман. Ще отида в Лас Вегас, за да се срещна с UFC. 

След срещата ще стане ясно с кого, кога и къде ще се бия. Сега просто чакам и съм нервен също като вас.

Ще успее ли Масвидал да стигне до трилогия с Усман ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес