Зареждане

Холи Холм се завърна с нова победа над Ракел Пенингтън

Холи Холм се завърна с нова победа над Ракел Пенингтън
Публикувано на: Януари 19, 2020 в 08:03 ч
Бившата шампионка в категория петел Холи Холм се завърна в клетката, за да се изправи за втори път срещу Ракел Пенингтън. Двете споделиха октагона в подглавната среща на UFC 246, което се проведе във Вегас по-рано днес. Битката между двете беше далеч от вълнуваща и не се понрави на феновете. Двете състезателки прекараха повече от времето в клинч, където Холм успяваше да надделее и да води по точки.

Пенингтън искаше двете да влизат в размени, но Холм имаше друга стратегия и заложи на клинчовете, които й спечелиха битката. Феновете не бяха доволни и на няколко пъти ги освиркаха, но това едва ли беше от значение за бившата шампионка, която накрая си тръгна с вдигнати ръце. Битката им стигна до решение и то беше единодушно за Холм - (30-27, 29-28, 30-27).

Това е втора поредна победа за Холи над Пенингтън, след като Холм имаше една победа с решение над нея, която записа преди няколко години. Така Холм записва първа победа, откакто загуби с нокаут от Аманда Нунес и с нея печели 3 от последните си 5 срещи в UFC. Ракел от своя страна губи за пореден път и има само 1 победа в последните си 4 битки.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес