Зареждане

Холанд: Победата над Брънсън ще покаже, че имам голям к*р

Холанд: Победата над Брънсън ще покаже, че имам голям к*р
Публикувано на: Март 19, 2021 в 07:00 ч
Кевин Холанд няма търпение да влезе в клетката с Дерек Брънсън. Двамата бойци ще мерят сили в главната битка на UFC Vegas 22, което ще се проведе този уикенд в Лас Вегас. Срещата им ще бъде в средна категория.

Миналата година Холанд успя да спечели 5 поредни победи и изравни рекорда за най-много победи в UFC за 1 календарна година. 28-годишния американец идва след зверски нокаут над Жакаре Соуса, който от своя страна два пъти нокаутира Брънсън в миналото.

Дерек е във възход, но и Холанд не му отстъпва. Предстои ни интересна битка, в която Холанд иска да се докаже и така ще покаже, че има голям к*р:

Предполагам, че победата над Дерек Брънсън ще покаже колко голям к*р имам. Това е готино. Победа над него ще покаже къде ми е мястото. Нека го кажем по този начин. Аз не съм един от тези, които се мотаят и търсят златото. Аз съм от тези, които искат да събират скалпове на своите съперници. 

Нокаут над Дерек Брънсън ще е чист въздух за мен. Това е всичко. Шеметен нокаут над него ще ми донесе много пари и позитиви. Ще приема това, което следва след него. Искам да се забавлявам. Победата над Брънсън ще е забавление за мен. Ще си изкарам добре в клетката.

Ще успее ли Холанд да победи ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес