Зареждане

Henry Cejudo нападна Demetrious Johnson, обеща да убие 'мишката'

Henry Cejudo нападна Demetrious Johnson, обеща да убие 'мишката'
Публикувано на: Май 17, 2018 в 10:26 ч

Henry Cejudo изглежда има някакъв проблем с настоящия шампион в категория муха, Demetrious Johnson.

Cejudo наскоро излезе със серия от съобщения по адрес на Johnson, с когото се говори, че ще има среща след като битката му с шампиона в категория петел T.J. Dillashaw се провали по-рано тази година.

Cejudo първо отбеляза как Johnson не можел да продава събития, като същевременно обеща да го разбие следващия път като се видят.

"Супер боец, но никого не го е грижа за него. Ще убия мишката."

"Чувам, че се е наиграл, тъй като е отказал да се бие през август, но е усетил, че сам не може да си продаде събитията - иска да прави пари от другите. Факт."





Cejudo се срещна с Johnson през 2016-та, когато претърпя загуба с ТКО още в първия рунд. От тогава Cejudo значително е задобрял, като в последните си три срещи отбеляза 2 победи. Загубата беше със съдийско решение, срещу Joseph Benavidez.

Що се отнася до Benavidez, Cejudo твърди, че ако спечели предстоящата в UFC 225 битка със Sergio Pettis, от UFC обмислят временна титла докато Johnson е извън играта.

"Още нещо - ако Benavidez отбележи победа, ще има битка за временна титла."



Ясно е, че въпреки твърдението му, няма никакво доказателство, че подобно нещо въобще се върти в главите на организаторите от UFC - особено в категория, която очевидно е доминирана от шампиона.

Johnson последно се би през октомври, когато владееше Ray Borg в продължение на 4 рунда преди да го приключи в 5-ия с армбар.

От тогава Johnson се подложи на операция на рамото, като също се очакваше да се бие с Dillashaw. След като срещата отпадна обаче, започна да се говори за среща с Cejudo, но очевидно към момента още нищо не е окончателно решено.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес