Зареждане

Henry Cejudo: Frankie Edgar е жаден за златото, но няма да вземе моето

Henry Cejudo: Frankie Edgar е жаден за златото, но няма да вземе моето
Публикувано на: Август 12, 2019 в 07:40 ч
Бившият шампион в лека категория Frankie Edgar се провали 3 пъти в битки за титлата в категория перо. В своята последна битка Frankie загуби с решение от Маx Holloway преди 2 седмици и това го накара да смени категорията. Следващите битки на "The Answer" ще бъдат в категория петел, където властва двойният шампион Henry Cejudo.

Явно бившия шампион е разбрал, че няма никакъв шанс да стигне го нов шанс в категория перо и ще търси път към пояса в по-долната категория. Frankie иска да направи дебютната си битка през ноември в Медисън Скуеър Гардън. "Triple C" предвиди мераците на Edgar и сподели, че е готов за Edgar, който няма да му вземе пояса:


Тук съм в института на UFC и се възстановявам. Чувам птичките да говорят, че Frankie ‘The Answer’ Edgar ще слиза в моята категория. Frankie, ти си с рекорд 0-5 в последните си битки за титла. Какво те кара да мислиш, че в тази категория ще бъде различно ? 

Направи ми услуга и ме предизвикай, след като се биеш през ноември. Знам, че си жаден за златото и знам, че не ме харесваш. Искам да ми направиш услуга  Frankie ‘The Answer’ Edgar и да подвиеш коляно пред ‘Triple-C’. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес