Зареждане

Хенри Сехудо: Хамзат Чимаев не знае как да тренира

Хенри Сехудо: Хамзат Чимаев не знае как да тренира
Публикувано на: Ноември 29, 2022 в 00:00 ч
Американският боец по смесени бойни изкуства и бивш шампион на UFC в две тегловни категории Хенри Сехудо вярва, че Хамзат Чимаев не знае как да тренира.

"Triple C" изрази мнение, че интензивните тренировки на шведския боец от чеченски произход причиняват твърде много стрес на тялото му, което в крайна сметка допринася за проблемите му с теглото. През септември Чимаев трябваше да се бие с Нейт Диас в полусредна категория.

За съжаление той се провали на кантара и провали битката си с Диас. Хамзат се изправи срещу Кевин Холанд в средна категория и го победи. От UFC му дават още един шанс и Хамзат ще има шанс пак да опита да влезе в лимита за полусредна категория.

Сехудо реши да даде съвет на Чимаев, за да не се проваля отново.

„Мисля, че Хамзат не знае как да тренира. Мисля, че той тренира твърде много. Той трябва да се научи как да достига до връхна точка. Защото, ако тренираш толкова много, не се вписваш в теглото. 

Вашите нива на кортизол са твърде високи, работите твърде много. И тялото в крайна сметка започва да се разпада.", каза Сехудо в своя канал в YouTube.

Прав ли е Сехудо ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес