Зареждане

Хамзат Чимаев: Ще смажа Коста, а след това ще стана шампион!

Хамзат Чимаев: Ще смажа Коста, а след това ще стана шампион!
Публикувано на: Септември 25, 2023 в 12:00 ч
Хамзат Чимаев прогнозира, че ще разбие Пауло Коста в битката им.

"Borz" гарантира на 100 %, че ще спечели, а след това иска да се бие за златото. Битката между Чимаев и Коста ще бъде подглавна за UFC 294, което ще се проведе на 21-ви октомври в Абу Даби. Двубоят ще е в средна категория и ще излъчи претендент за златото.

В момента Хамзат е в Обединените арабски емирства, където се готви за битката. Той вече е гражданин на ОАЕ и ще представлява тях, а не Швеция в UFC. В своя акаунт в YouTube Чимаев показа как се готви за битката и обяви бъдещите си планове.

Ето какво каза чеченеца:

"Сега е моето време. Ще размажа този Коста. След това няма значение дали ще бъде Адесаня, Стрикланд или друг. Идваме за тях. Идвам за Стрикланд. Човече, ако останеш шампион, тогава аз идвам за теб. Той работи здраво и заслужава да е шампион. Този човек е винаги в залата. Сега притежава титлата. 

Той има добър отбор и треньор. Бях сред тях и тренирах с него. Заслужават титлата. Шон беше активен и се биеше с всички. Не знам защо тези от UFC чакат и не ми дават шанс за титлата. Крият пояса от мен. Ще разбия всички и тогава ще трябва да ми дадат титлата. В средна категория е различно. Храним се различно и силата е различна.

 В полусредна категория трябваше да ям само ориз, пиле и риба. Сега вече не съм гладен. Сега ям повече и имам повече енергия. Пак ще трябва да свалям кила, но не като преди. Остават 30 дни и ще трябва да намаля храната. 

Бих се с Мершарт в тази дивизия и го смазах с 1 удар. Това е реалната ми сила. Тези момчета не го разбират. Но тази сила ги чака. На 100 % ще смажа този Коста. Само това знам.", каза Чимаев в YouTube. 

Ще успее ли Чимаев да бие Коста ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес