Зареждане

Хамзат Чимаев ще се справи с лекота срещу Масвидал

Хамзат Чимаев ще се справи с лекота срещу Масвидал
Публикувано на: Декември 31, 2021 в 02:00 ч
Бившият боец на UFC в полусредна категория Адлан Амагов вярва, че Хамзат Чимаев може да се справи с лекота срещу Хорхе Масвидал. 35-годишния чеченец с прякор "Чеченския Ван Дам" наскоро се срещна със своя по-млад сънародник и явно е останал впечатлен от него.

Трудно може да намерим човек, който да не е впечатлен от това, което прави Чимаев. "Borz" успя да спечели първите си 3 битки в UFC за 66 дни, като първите му 2 победи за UFC бяха в 10 дни в 2 разлини категории. Това е рекорд, който трудно ще бъде подобрен.

Хамзат печели всяка своя среща с приключване и вече има 4 победи в UFC. Във всяка негова среща в UFC той грабва бонус и бързо стана любимец на Дейна Уайт. За последно Чимаев записа чудовищна доминация над Ли Джинглиан през октомври в Абу Даби.

В подкаста Hustle MMA Амагов реши да говори за своя приятел от родната им Чечня и каза:

Струва ми се, че Чимаев може да се бие с всеки. Той вече направи четири битки. Не бих бързал на негово място. Няма нужда да бързате за никъде. Хамзат е още млад. Една-две битки да напрваи и тогава вече е възможно за пояса. 

Вярвам, че дори сега той може да се бие с Усман и с всеки. С кого бих искал да го видя от първите 10 ? Срещу Едуардс би било интересно да се види. Хамзат има добра борба. Струва ми се, че той ще има неконкурентна битка с Масвидал.

Съгласни ли сте с Амагов ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес