Зареждане

Хамзат Чимаев: Ще приключа Адесаня без да го удрям

Хамзат Чимаев: Ще приключа Адесаня без да го удрям
Публикувано на: Май 25, 2023 в 01:00 ч
Хамзат Чимаев вярва, че може да победи Израел Адесаня.

"Borz" твърди, че ще приключи Адесаня без да го удря. Това показва, че Чимаев планира веднага да потърси събаряне, след което да опита събмишън. Точно това се случи в последната му битка с Кевин Холанд, която се проведе през септмври 2022 година.

Чимаев събори Холанд и го накара да се предаде за 2 минути. Taка боецът от Чечня записа 12-та победа в ММА. В момента той се готви за битка през октомври в Абу Даби. Говори се, че UFC ще му дадат Камару Усман.

Хамзат е приковал поглед и в Адесаня, защото бил лесна битка за него. 

„Израел няма с кого да се бие, само с мен. Тази битка ще спечели пари, попитайте феновете. Те искат да ме видят как се бия с Адесаня. Аз съм лош вариант за него. Всички знаят, че ще загуби титлата.

 Затова UFC го защитава, защото не искат да загубят този, който сами са създали. Ще го довърша без нито един удар и тази история ще свърши. Може би той прави пари за тях, но и аз правя това.

Той победи всички нокаутьори, но аз съм убиец. Аз съм най-голямото име сред тези, които нямат колан. Битката с мен ще донесе повече фенове, повече пари. Всички чакат моите битки.”, каза Чимаев в канала си в YouTube.

Съгласни ли сте с Чимаев ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес