Зареждане

Хамзат Чимаев се сби с братовчед на Хабиб в Абу Даби

Хамзат Чимаев се сби с братовчед на Хабиб в Абу Даби
Публикувано на: Октомври 23, 2022 в 00:46 ч
Хамзат Чимаев отново показа, че е дивак, с когото трудно ще се разбереш.

Припомнете си: Абубакар Нурмагомедов към Чимаев: Внимавай с приказките!

Чеченската звезда беше в залата на UFC 280, което се проведе в Абу Даби. След победата на Ислам Махачев над Чарлз Оливейра, Чимаев тръгна да се бие с Абубакар Нурмагомедов, който е братовчед на Хабиб. Появиха се множество клипове, които показват как първоначално двамата се държат за ръце и говорят.

Изневиделица Чимаев бута Нурмагомедов, след което се образува меле. За щастие охранителите се намесват и предотвратяват сериозни размирици. На видеата може да видим как Хабиб също се подава през клетката и крещи в посока на братовчед си, като в същото време поглежда и към Чимаев.

Враждата между отбора на Хабиб и Чимаев датира от повече от година. Хамзат първоначално беше представляван от Али Абделазиз, който е мениджър на всички от отбора на Нурмагомедов. Появиха се разногласия, след като Чимаев каза, че ще смаже Хабиб по време на предаване на живо в социалните мрежи.

Това доведе до раздяла на Чимаев с Абделазиз. Тогава Абубакар сподели, че Чимаев се хранил с тях, ходил на джамия с тях, след което започнал да говори за размазване. Абубакар го предупреди да внимава с приказките с пост в социалните мрежи през май 2021 година.

Явно Чимаев не е забравил предупреждението на Абубакар. Със сигурност постът на Нурмагомедов е в основата на боя. Ето клипове:


















Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес