Зареждане

Нурмагомедов към Чимаев: Внимавай с приказките

Нурмагомедов към Чимаев: Внимавай с приказките
Публикувано на: Май 15, 2021 в 00:00 ч
Абубакар Нурмагомедов реши да защити своя братовчед Хабиб Нурмагомедов от Хамзат Чимаев. Преди няколко дни непобедената звезда от Чечня се похвали пред Рамзан Кадиров, че може да разкъса Хабиб в клетката.

Вижте още - Кадиров към Хабиб: Ще ти дам повече пари от UFC за 1 битка в ACA​​​

Кадиров също нападна Хабиб и сподели, че Нурмагомедов бил проект на UFC и не представлявал своята родина. Рамзан разкри, че е готов да даде на Хабиб колкото пари иска, за да го вкара в клетката на своята организация АCA.

Вижте още - Чимаев се хвали пред Кадиров, че ще разкъса Хабиб​​​

Абубакар не е доволен от приказките на Чимаев, който ял и тренирал заедно с тях. Хамзат даже ходил на джамия с Хабиб и неговите съотборници, но явно е забравил за това. В социалните мрежи Абубакар реши да му припомни някои неща и го предупреди да внимава:

Хамзат, виждам, че бързо си смени дрехите. Когато отиде в Швеция, написа жалба, че в Чечня те измъчват и получи документи за добър живот в Швеция. Сега трупаш слава и се промени. 

Върна се в родината ти и всичко върви добре. Радвам се за теб. Не губи своята зона на комфорт. Наскоро в Америка седна при нас и се нахранихме заедно на една маса. 

Тренирахме в една зала и отидохме на джамия. Тогава ни каза, че сме братя. Сега обаче пишеш, че ще разкъсваш някого. Разбирам, че всеки има право на мнение, но внимавай с приказките. 

Ще се стигне ли до ескалиране на отношенията между Нурмагомедови и Чимаев ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес