Зареждане

Хамзат Чимаев: Готов съм да заменя Адесаня или Коста

Хамзат Чимаев: Готов съм да заменя Адесаня или Коста
Публикувано на: Септември 25, 2020 в 04:00 ч
Хамзат Чимаев е готов да приеме битка с кратко предизвестие срещу Израел Адесаня или Пауло Коста. Този уикенд в Абу Даби двамата бойци ще се бият за титлата в средна категория на UFC 253 в главната среща. Често ставаме свидетели на провалени битки в последния момент, а Чимаев е готов да се включи по всяко време.

Преди няколко месеца непобедения чеченец записа 2 победи в 10 дни в 2 различни категории, с което влезе в историята. Миналия уикенд 26-годишния боец се завърна в октагона и нокаутира Джералд Меершарт за 17 секунди. В момента има много шум около него и той е готов да се бие отново в следващите няколко седмици. Ето какво каза Чимаев в интервю за TMZ:

Ще се радвам на битка с всеки. Винаги съм готов да се бия. Мога да се бия сега или довечера. Обичам да се бия. Мечтая за титлата, но мога да се бия с всеки. Мога да се бия с Масвидал, братята Диас, Мая или Макгрегър. Ще смажа всички. Няма значение. Конър Макгрегър беше смазан от Хабиб, което показва, че Макгрегър не е на моето ниво. 

Ще бъде същото, ако аз премеря сили с Макгрегър. Ще го сваля на земята и ще му разбия лицето. На 100% съм готов да заместя Израел Адесаня или Пауло Коста този уикенд. Ще се кача на самолета и заминавам, ако ме потърсят. 

Ковингтън говори много, но в клетката ще му смажа лицето и ще му счупя главата. Вече всички ме познават и знаят, че идвам за тях. Веднага след битката започнах да тренирам. Готов съм за всеки. Когато човек обича битките, тренира всеки ден и е готов да се бие всеки ден. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес