Зареждане

Хабиб: Времето на Александър Емеляненко отдавна отмина

Хабиб: Времето на Александър Емеляненко отдавна отмина
Публикувано на: Август 18, 2020 в 10:20 ч
Непобеденият шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов смята, че времето на Александър Емеляненко е отминало. В края на миналия месец 39-годишния ветеран премери сили с Магомед Исмаилов и се представи трагично. Исмаилов го спука от бой и не му даде никакъв шанс. Магомед го победи с нокаут в третия рунд и това беше първа загуба за Емеляненко от 6 години.

Александър се раздели със серия от 5 поредни победи с нокаут и пожела реванш, за да си отмъсти. Той си тръгна със счупен нос и серизно унижен. Емеляненко приключва 25 от своите 28 съперници, но не показа нищо срещу Исмаилов. Нурмагомедов смята, че Емеляненко вече е минало и разчита само на името си от преди години. Ето какво още сподели Хабиб за битката между Емеляненко и Исмаилов:

Мага беше много добре подготвен и се би добре. Мисля, че Александър не беше готов. Той вече е на години и времето му отдавна е отминало. Разбира се, че той все още е име. Емеляненко е силно име в ММА. Исмаилов беше много добре подготвен. Спорихме с Ризван Магомедов за битката между тях. Аз му казах, че Магомед ще доминира, а той смяташе, че Емеляненко ще спечели. 

Мислех си, че това ще бъде много лош двубой за Емеляненко, защото той не може да се защитавa от събаряния. Магомед е добър борец и неговата борба е на добро ниво. На всичкото отгоре е добър в граплинга и като цяло неприятен съперник за Александър. На Исмаилов ще му е много трудно, ако се сбие с Шлеменко. Не бях изненадан от това, че Магомед успя да победи Емеляненко. Останах изненадан от това, че той го доминира през цялото време.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес