Зареждане

Хабиб призна, че не може да разгадае що за човек е Фъргюсън

Хабиб призна, че не може да разгадае що за човек е Фъргюсън
Публикувано на: Декември 12, 2019 в 15:14 ч
Тони Фъргюсън е действително уникален атлет. "El Cucuy" е направил доста откачени неща в Октагона и е доста спорна личност извън него.

За пети път Фъргюсън има насрочен двубой с Хабиб Нурмагомедов за титлата в леката категория на UFC  през април. Двамата със сигурност вече добре са опознали стиловете си, тъй като четири пъти досега планираните им двубои пропадаха, но след като бяха направили сериозна подготовка за тях.

Въпреки това Нурмагомедов призна, че не разбира напълно що за човек е Фъргюсън.

"Не съм имал никакви лични взаимоотношения с него. Тони е страхотен боец. Но честно казано не го харесвам като човек. Не разбирам какво се случва в главата му, не го разбирам като цял. Но няма и нужда. Ще се фокусирам само върху битката. Когато клетката се затвори зад нас, ще си свърша работата както винаги."

Фъргюсън наистина е такава загадка, че Нурмагомедов в едно изречение влезе в противоречие със себе си дали има личен проблем с Тони или не. Но по-важното е че и двамата са с изключително силна психика за бойни атлети и това е една от причините битката им да се очаква с такъв интерес.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес