Зареждане

Хабиб подписа за битката с Тони Фъргюсън в Бруклин на 18-ти април

Хабиб подписа за битката с Тони Фъргюсън в Бруклин на 18-ти април
Публикувано на: Ноември 26, 2019 в 20:57 ч
Хабиб Нурмагомедов подписа своя договор за битката с Тони Фъргюсън, която от UFC планират за главна на събитие в Бруклин на 18-ти април 2020 година. Организацията дава 5-ти шанс на двамата да разчистят сметките си, а непобедения дагестанец залага непобедената си статистика и златото в лека категория.

Али Абделазиз, който е мениджър на Хабиб показа подписания договор от шампиона, а Абдулманап Нурмагомедов също обяви, че всичко е уредено от страна на шампиона и сега чакат Фъргюсън. Дейна Уайт също сподели, че организацията работи усилено по срещата.

Тони е съгласен, но трябва да подпише своя договор и да се съгласи с условията, които ще му бъдат предложени. Не е ясно дали той ще бъде доволен от тези условия, но Тони изявил интерес към битката и датата. Ето какво споделиха Азиз и Абдулманап в социалните мрежи:


Абделазиз: Готови сме! Шампиона подписа своя договор за битката с Тони през април. Този човек се молеше да му сритаме задника и сега това ще се случи на 18-ти април. Орела ще кацне в Бруклин още веднъж. Това ще бъде за феновете. Никой от нас не подценява Тони. Той се намира в серия от 12 поредни победи и ще трябва да проведем най-добрия си тренировъчен лагер. Ще имаме вяра в Аллах и се надяваме, че двамата ще бъдат здрави за срещата. Сега е времето на Хабиб, а Тони е свършен.


Абдулманап: Подписахме договора и се движим към целта, която е да сме най-добрите. Тази битка ще определи най-добрия. UFC никога не са изправяли един срещу друг бойци в серия от по 12 поредни победи. Това е мечтаната среща за всички фенове на ММА. Ще направим всичко по силите си, за да поднесем победа на нашите фенове и Русия, а резултатът ще определи Всемогъщия.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес