Зареждане

Хабиб подкрепи Завуров след загубата в последната му битка

Хабиб подкрепи Завуров след загубата в последната му битка
Публикувано на: Септември 19, 2021 в 01:00 ч
Хабиб Нурмагомедов подкрепи своя близък приятел Шамил Завуров, който се оттегли от ММА. Преди ден Завуров участва в главната битка на съвместна галавечер на ММА лигата на Хабиб и руската лига AMC Fight Nights.

Събитието беше в памет на Абдулманап Нурмагомедов, който напусна този свят преди година след дълга борба със здравословни проблеми. Завуров премери сили с шампиона на АМC Нариман Абасов и загуби с нокаут в края на първия рунд.

Вижте още - Близък на Хабиб се оттегли със загуба от ММА

По този начин той се раздели със серия от 5 поредни победи и прекрати кариерата си с рекорд 40-7-1 в ММА. Шамил е президент на организацията на Нурмагомедов и двамата са израснали заедно.

Ето какво написа в социалните мрежи след последната битка в ММА на Шамил Завуров

Благодаря ти за всичко братко. Винаги си бил до мен и моето развитие като личност и успехите в спорта са пряко свързани с теб. 

Слава на Аллах, че ме заобиколи с много достойни хора, които по-късно ми повлияха положително и са от голямо значение в живота ми, защото околната среда е от голямо значение. 

Ти беше на първо място заедно с баща ми. Горе главата, защото всичко едва сега започва. Слава на Аллах за всяко положение.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес