Зареждане

Хабиб нареди петимата най-добри ММА бойци в Русия

Хабиб нареди петимата най-добри ММА бойци в Русия
Публикувано на: Август 17, 2020 в 05:00 ч
Хабиб Нурмагомедов разкри кои според него са петимата най-добри ММА бойци в Русия. В момента той се готви за защита на титлата си срещу Джъстин Гейджи през октомври. Наскоро непобедения шампион даде пресконференция, на която засегна много теми. Един от журналистите го помоли да сподели кои са най-добрите 5 ММА бойци в Русия и непобедения шампион отговори следното:

Разбира се, че ще споделя кои са най-добрите 5-ма в Русия. На първо място ще сложа Пьотр Ян. На второ място е Забит Магомедшарипов. На 3-то място е Ислам Махачев. Четвърти е Аскар Аскаров. На пето място ще сложа Магомед Исмаилов. Няма как да го извадя от топ 5, защото пак ще ми пише да се оплаква, че съм го премахнал от листата. 

Към момента Ян е шампион на UFC в категория петел, Магомедшарипов е в голяма серия от победи и близо до титлата в категория перо на UFC. Махачев и Аскаров също са в UFC и не спират да впечатляват. Исмаилов от своя страна се бие в ACA и наскоро записа впечатляваща победа над Александър Емеляненко. Съгласни ли сте с този списък, който Нурмагомедов изготви ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес