Зареждане

Хабиб: Махачев ще бъде най-добрият от 2020 до 2025 г.

Хабиб: Махачев ще бъде най-добрият от 2020 до 2025 г.
Публикувано на: Февруари 6, 2022 в 04:00 ч
Хабиб Нурмагомедов твърди, че неговият приятел Ислам Махачев ще стане най-добрият в следващите няколко години. На 26-ти февруари Махачев ще оглави събитието UFC Fight Night 202, което ще се проведе в Лас Вегас. Негов съперник ще бъде Бенеил Дариуш.

Ислам е в серия от 9 поредни победи, а Бенеил в серия от 7 поредни победи. Това е битката, която ще излъчи следващия претендент за титлата в лека категория. От щаба на Махачев се точат за победа, след която да се бият за титлата в края на годината.

Наскоро Хабиб участва в интервю за канала FULL SEND PODCAST в YouTube и сподели следното за своя сънародник:

Този човек израства пред очите ми вече повече от 20 години. Познавам го почти цял живот. Има шампионски манталитет. Често казвам, че в тази игра има бойци, има шампиони и има елит.

Аз искрено вярвам, че Ислам ще бъде елитен боец, защото той може да прави всичко. Може борба, бокс, ритници и има умения за граплинг. Бих казал, че той вече е представител на следващото поколение. 

Мисля, че бях най-добрият от 2015 до 2021 година. По това време можех да победя всеки. От 2020 до 2024 или дори 2025 година, Махачев ще бъде най-добрият в света. 

Разбира се, ако остане активен и избягва наранявания. Усещам го.

Ще стане ли Махачев най-добрият в лека категория ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес