Зареждане

Хабиб към Макрон: Аллах да те обезобрази

Хабиб към Макрон: Аллах да те обезобрази
Публикувано на: Октомври 31, 2020 в 00:00 ч
Шампионът в лека категория на UFC, Хабиб Нурмагомедов е бесен на Еманюел Макрон, който преди няколко дни се изказа доста критично към исляма. Макрон твърди, че религията на мюсюлманите е в криза в цял свят и това му донесе доста критики от мюсюлмани от всички краища на света.

Доста страни , в които се изповядва исляма обявиха бойкот на Франция. В своя акаунт в социалните мрежи "The Eagle", който е един от най-известните спортисти, изповядващи исляма пусна изявление, в което написа следното:

Нека Всемогъщият обезобрази лицето на това същество и всички негови последователи, които под лозунга на свободата на словото обиждат чувствата на повече от един и половина милиарда вярващи мюсюлмани. Нека Всемогъщият да ги унижи в този и в следващия живот. Аллах бързo прави равносметка и ще го видите. 

Ние сме мюсюлмани, обичаме нашия пророк Мохамед (мир нему) повече от нашите майки, бащи, деца, съпруги и всички други хора, близки до сърцата ни. Повярвайте ми, тези провокации ще им се върнат, краят винаги е за богобоязливите. 

Онези, които хулят Аллах и Неговия Пратеник, Аллах проклина на този свят и в отвъдното и им приготвя унизителни мъчения.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес