Зареждане

Хабиб и Макгрегър се захапаха заради Махачев

Хабиб и Макгрегър се захапаха заради Махачев
Публикувано на: Март 9, 2020 в 13:25 ч
Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър отново се захапаха в социалните мрежи. Причината за подновяването на враждата им е коментар на Ислам Махачев, който сподели в социалните мрежи, че жените нямат място в ММА. Този коментар от Махачев дойде, след като той е гледал битката между Вейли Жанг и Йоана Йеджейчик.

Разбира се, малко по-късно Махачев стана обект на сериозни критики и изтри своя пост, но вече е твърде късно, защото той се разпространи в Интернет. Макгрегър е видял този пост и реши да критикува измамникa Махачев, а след като Хабиб го защити, Макгрегър насочи гнева си и към своя бивш съперник. Ето какво написаха те в социалните мрежи:


Махачев: ММА не е спорт за жени.

Макгрегър: Махачев е абсолютен кретeн. Обвинен в ползването на стероиди, измамник. Той прави всичко, за да избегне боя и да го спре, а след това говори за една от най-великите битки, която беше сътворена от нашите състезателки. Тези малки гремлини!. Мръсни плъхове Срам за играта.




Малко по-късно Хабиб сподели снимка в социалните мрежи и написа, че Макгрегър се моли за помощ в битката им. Конър от своя страна пусна свои снимки, с които се подигра на Хабиб, който твърди, че участвал в много улични битки, а се скрил, когато Макгрегър нападна автобуса. Нурмагомедов пусна още един пост, в който сподели, че Макгрегър трябва да покаже снимка от боя в бара с възрастния човек на сина си, за да види неговия син колко добър е баща му в уличните боеве:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес