Зареждане

Хабиб и Фьодор не са в топ 5 на Хенри Сехудо

Хабиб и Фьодор не са в топ 5 на Хенри Сехудо
Публикувано на: Февруари 26, 2022 в 01:00 ч
Бившият двоен шампион на UFC Хенри Сехудо не включи Хабиб Нурмагомедов и Фьодор Емеляненко в своя топ 5 с най-добрите в историята. Златния медалист по борба от олимпийските игри в Пекин сложи на първо място Джон Джоунс.

Разбира се, Сехудо нямаше как да не включи и себе си в топ 5 с най-добрите ММА бойци. Хенри се оттегли от ММА преди 2 години, след като победи Доминик Крус и защити титлата в категория петел. Сехудо спря на върха в серия от победи.

Той успя да запише 16 победи и 2 загуби в ММА. Ето какво сподели Сехудо по темата с най-добрите в канала The Triple C & Schmo Show в YouTube:

"Джон Джоунс е номер едно, следван от Деметриус Джонсън, Андерсон Силва, Хенри Сехудо и Жорж Сен Пиер. Поставих се в този списък, защото победих най-добрите момчета в света.

Трима от тях ще влязат в залата на славатa. Аз победих Деметриус Джонсън, Ти Джей Дилашоу и Доминик Круз. Мисля, че Хабиб Нурмагомедов е в челната десетка. 

Нурмагомедов има само 12 битки в UFC, точно като мен. Ако беше спечелил втора титла, тогава щеше да ме изпревари, защото беше непобеден. Но колко членове на залата на славата е победил ?"

Това ли са най-добрите в историята ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес