Зареждане

Хабиб и Чимаев сложиха край на враждата

Хабиб и Чимаев сложиха край на враждата
Публикувано на: Май 30, 2021 в 00:00 ч
Враждата между Хабиб Нурмагомедов и Хамзат Чимаев е приключина. Това споделя Шамил Завуров, който е президент на ММА организацията EAGLE FC, която е собственост на Хабиб. В последните седмици напрежението между Чимаев и близките на Нурмагомедов се покачи.

Причината беше в изказване на Рамзан Кадиров, който определи Хабиб като проект нa UFC. Чимаев, който вече няколко месеца е в Чечня явно реши да се подмазва на Кадиров и написа, че може да разкъса Нурмагомедов в клетката.

Последваха закани и критики от двете страни. Всичко обаче е приключило и в интервю Завуров сподели следното:

Ние лично обсъдихме тази ситуация с Кадиров, въпросът е уреден. Повече няма да повдигаме тази тема. Рамзан Ахматович изрази мнението си. 

Изявленията на Хамзат Чимаев бяха лични и той се развълнува. Защо трябваше да говори така ? Хабиб вече се доказа на всички. 

Той вече е ветеран, пенсиониран от спорта. Ако Хамзат иска да се рекламира така, той може да говори за действащи бойци. Tук въпросът вече е напълно затворен, не мисля, че си струва да повдигаме нещо. 

Всяка страна разбра и стигна до едно. И ви съветвам всички да забравите за тази тема. Моето мнение е, че той не е трябвало да казва това.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес