Зареждане

Густафсон: Ще разбия физиономията на Вердум

Густафсон: Ще разбия физиономията на Вердум
Публикувано на: Юни 15, 2020 в 16:34 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Александър Густафсон реши да се завърне в играта. 33-годишния швед се оттегли от ММА преди година, след като Антъни Смит го събмитна в Стокхолм. "The Mauler" навлезе в серия от 2 поредни загуби и под въздействието на емоцията обяви, че се оттегля от ММА. Алекс е с рекорд 18-6 в ММА и печели само 2 от последните си 6 битки в UFC.

Вижте още - Александър Густафсон срещу Фабрисио Вердум на 25-ти юли​​​

Сега той се качва в тежка категория, за да премери сили с бившият шампион при тежките Фабрисио Вердум. Двамата ще се бият на 25-ти юли в Абу Даби на остров Яс. Александър споделя, че не е спирал да тренира и боевете му липсвали. Той се закани, че ще разбие бразилеца, а след това ще се оглежда за нови срещи:


Вълнувам се и съм уверен. Чувствам се силен. Версия 2.0 идва. Битките ми липсваха и не мисля, че съм приключил с тях. Сега ще бъде в нова категория срещу нов съперник. Взех решение да се върна и през изминалите седмици тренирах, въпреки странните времена. Бях едър за полутежка категория и свалях доста килограми. Качвам се при тежките, защото е ново предизвикателство. 

Вердум е боец с много опит и легенда в спорта. Вижте му статистиката. Той качи килограми в последните години, но не трябва да бъде подценяван. Той има своите трикове и е черен колан. Фабрисио е като всички в тежка категория и удря здраво. Ще бъде страхотно предизвикателство и съм мотивиран. Ще вляза в боя с пълна сила и подготвен. Това не е игра и аз ще му разбия физиономията. Ще спечеля, а след това ще го мислим. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес